Till årets fullmäktige var uppslutningen god och ett 50-tal deltagare anslöt till mötet på Quality Hotel Arlandastad. Leif Lundholm höll en kort genomgång kring det nya rapporteringssystemet för utställning och jaktprov. I dagsläget har flera lokalklubbar hunnit prova på systemet i praktiken och flera antydde att det kommer att spara in  många administrationstimmar i arbetet kring utställningar. Det finns dock en oro hur det ska gå till i praktiken på utställningsdagen, då det både kräver en stabil uppkoppling och att ringsekreterarna hinner föra in kritiken digitalt direkt i ringen. En utbildning av ringsekreterare i det nya hanteringssättet förordas. Ordförande Rolf Karlsson hälsade alla välkomna och inledde med en tyst minut för de som gått bort under åren.

Till mötesordförande hade Jahn Stääv anlitats, han förde mötet framåt med god struktur och lyckades avhandla samtliga punkter i dagordningen redan på första dagen.

Lokalklubbarnas engagemang visade sig i ett antal väl genomarbetade motioner och fler intressanta diskussioner följde i dess spår. Det är tydligt att sådana här sammankomster är viktiga för att öka förståelse för att förutsättningar varierar beroende på var i landet vi bedriver vår verksamhet.