Provmedlemskap för valpköpare
[Visa fler artiklar]

Svenska Stövarklubben inför från 2020-06-01 fritt medlemskap i sex månader för nya stövar(j)ägare. Kategorin nya ägare av stövare är en viktig skara att få med i klubbverksamheten. Klubben har under en längre tid tappat i registreringar av valpar och där med medlemmar. Målsättningen är att stövarägare ska vara medlemmar i Svenska Stövarklubben över tid.

Utöver den negativa påverkan färre registreringar har så påverkar även bristen på verksamhet. Nu ser vi fram mot en höst där vi kan öppna upp med några utställningar och att verksamheten återgår mot det normala med jakt och prov.

I satsningen är uppfödaren nyckelpersonen att påverka som marknadsförare av klubben. När köparen hämtar sin valp ska även erbjudandet om medlemskap förhoppningsvis vara en naturlig del i valpköpet. Det kommer finnas en länk på vår hemsida och via SKK´s medlemsguide att anmäla fritt medlemskap för nya stövarägare.

Fritt medlemskap i sex månader är en förmån för de som tidigare inte varit medlem i Svenska Stövarklubben. Medlemskapet ska tecknas i anslutning till köpet av valpen/hunden och innebär att man får två nummer av tidningen ”Stövaren”. Kategorin fritt medlemskap berättigar inte till start på utställningar och jaktprov.

Välkommen som medlem!


Publ:2020-05-31 22:10:33
Publicerad av Gunnar Petersson

 
Nyheter från SvenskJakt
 Faceboook


Faceboook

www.ultracom.se
Centaura
Svenska Foder
Copyright © 2006 - 2020, Svenska Stövarklubben. Webmaster
Antal besökare på sidan (sedan 11/3-07) 2163850st. Snitt per dag 437 .
Senaste besök var 2020-09-24, 22:46:37